• 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[A] "Biznes prywatny - Dobry pomysł? " - Golden Burgers | #1
#1
 
 
[Obrazek: Adnotacja_2020-06-01_234829.png]
  
Biznes prywatny - Dobry pomysł?
  
   
Los Santos News
[Obrazek: Logo_news_wklejanie_mae.png]
 

  
     [ Wątek przeczytasz w 1:30 ] 
   
W ostatnim czasie w Los Santos, powstało wiele nowych prywatnych biznesów, w tym duża liczba lokali gastronomicznych, między innymi Lemon Bar, Golden Burgers oraz Under The Crab. Wszystkie te miejsca cieszą się niezwykłą popularnością.
 
 

 
Golden Burgers 
[Obrazek: attachment.php?aid=181]
   
 
Jest to mała restauracja, powstała w 1992 roku, przez pierwsze lata funkcjonowania cieszyła się ogromną popularnością, lecz niestety w latach kryzysu (tj. 2000-2018) mieszkańcy miasta zapomnieli o popularnej burgerowni. W 2019 roku obecny właściciel rozpoczął powolną odbudowę restauracji, proces ten potrwał około roku, pochłonął ogromne fundusze oraz godziny pracy. Dziś Golden Burgers jest chętnie odwiedzanym miejscem, odzyskało swoją popularność sprzed 20 lat, a właściciele tej restauracji cieszą się z odniesionego sukcesu. W menu możemy znaleźć przede wszystkim sławne burgery, lecz w ofercie są również inne przysmaki. Każdy znajdzie coś dla siebie!
  
  

  
  
  
1. Czy według Pana założenie restauracji było dobrym ruchem biznesowym w obecnych warunkach?
  
 - Tak, według mnie był to bardzo dobry ruch.
  
  
2. Jaka atmosfera panuje na linii właściciel-pracownik oraz pracownik-klient?
  
 -  Między właścicielem, a pracownikami panuje przyjemna atmosfera. Miedzy nami jako obsługą, a klientem jest podobnie.
  
  
3. Jak w jednym zdaniu opisałby Pan swoją restauracje/bar?
  
 -  Jest to biznes w którym wszyscy się dogadują. Krótki czas oczekiwania i dobre jedzenie.
  
  
4. Czy obsługa kelnerska zna menu i może odpowiedzieć na każde pytanie gości dotyczące lokalu?
  
 - Myślę ze większość pracowników zna menu, a ci którzy jeszcze nie mają go w głowach to z pewnością nauczą się go z czasem.
  
   
5. Czy trudniejsze, według Pana jest prowadzenie restauracji/baru niż innego rodzaju usług?
  
 - To zależy też od innych typów usług - mogą być łatwiejsze i trudniejsze do opanowania.
  
  
6. Jakie są najczęstsze trudności związane z prowadzeniem biznesu gastronomicznego?
 
 - N
ajwiększym problemem w tym biznesie są oczywiście koszta.
 
 


 
  

Artykuł przygotowany przez Nicole Lauren  (( QWE ))          
[Obrazek: uetPBTh.png]
  Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości